Hiski

Hiskin kuvagalleria


 

HIski

Hiski

Hiski tuli meille aikuisena kodinvaihtajana kesällä 2009 yhdessä Elmon kanssa.


Luonne

Hiski on meidän taloutemme monitoimimies, joka vaatii myös monipuolista aktiviteettia. Rymy Reiska joka haluaa riehua täysillä, mutta vastapainona kaipaa myös aivojumppaa.

Hiski onkin meidän perheen virallinen temppukissa, jonka repertuaariin kuuluu istuminen, yläfemma, pusu, mangustiasentoon nouseminen, piruetti, esteen yli hyppääminen sekä "kädet ylös olette pidätetty" -temppu. Nämä kaikki temput Hiski oppi ja oivalsi hetkessä ja emännällä onkin loppunut jo mielikuvitus uusien temppujen suhteen. Hiskin mieleen ovat humoristiset temput ja emännän mielessä siintääkin temppujen yhdistäminen pidemmäksi koreografiaksi.

Niinpä päätimmekin kokeilla uutuutena kissa-agilityä, jonka juonesta Hiski pääsi niin ikään kiinni. Me menemme tämän agilityn suhteen ihan kotikonsteilla, en tiedä että onko tämä meidän agility nyt mitään virallista kissa-agilityä. Pääasia kuitenkin lienee että kissoilla ja emännällä on hauskaa

Hiski on rennon letkeä persoona, jonka saa vaikka vääntää solmuun. Näennäisen letkeän ulkokuoren alla piilee kuitenkin herkkä ja stressialtis yksilö, joka rupeaa helposti käymään myös ns. ylikierroksilla. Niinpä olemmekin Hiskin kanssa keskittäneet suurimman osan harrastetoiminnasta tänne kotiympyröihin.